top of page

Strømmen Storsenter/sommerleker


Strømmen Storsenter har lenge vært en fantastisk kunde og vi har i mange år skapt masse glede under de årlige Vinterlekene. I år organiserte vi for første gang Sommerleker; et hjertevarmt og engasjerende kundeevent designet for barn i alle aldre. Hver fredag og lørdag i 7 uker, ble scenen på senteret forvandlet til en lystig lekeplass.


Det var mange morsomme aktiviteter for barna, som 4 på rad, limbo og hagegolf. Lørdagene hadde vi et mer variert program som blant annet inkluderte Pride-perleverksted, Detektiv Byrå nr 2 rebus og sommerbingo. Flere av senterets serveringssteder skapte ekstra glede ved å dele ut fristende smaksprøver.


itsHappening sto for konseptualisering, planlegging, koordinering, dekorering, bemanning og gjennomføring, og vi var henrykte over å se hvor populær begivenheten ble blant besøkende i alle aldre.


Å kunne skape en livlig og minneverdig sommeropplevelse for Strømmen Storsenters kunder var en sann glede. Vi ser frem til flere muligheter til å bringe smil og glede på senteret.



Foto: Nadia Frantsen


Comments


bottom of page