Historien bak

 
Annette.jpg
Renate.jpg
Atifa.jpg
 

Gründer Annette Elvhaug har en bachelor i Markedskommunikasjon fra Norges Markeds Høyskole (BI) og etter 15 år i mote- og skjønnhetsbransjen og som daglig leder for et av landets ledende PR byråer, startet hun itsHappening i 2013.

 

Ideen bak itsHappening var å skape en samarbeidspartner mot kunder med behov for hjelp til merkevarebyggende tiltak. I tiden vi lever i er det viktigere enn noen gang å være fysisk til stede og gjøre det med troverdig innhold. Ved å tilby kundene relevante og spennende ideer og kvalitet i gjennomføringen, oppnås verdifulle resultater. 

 

Partner Renate Vollen kom inn som medeier i selskapet våren 2017. Med en bakgrunn hovedsakelig fra retail og mediabransjen har hun verdifull erfaring innen salg, kunderelasjoner og merkevarebygging. 

 

Fremtidens målsetting for itsHappening er å utvide tjenestetilbudet slik at vi kan tilby sammensatte kommunikasjonsplattformer tilpasset ulike kunder.  

 

Det nyeste tilskuddet er Atifa Khani som nylig har returnert fra Australia med en bachelor i markedskommunikasjon i lomma. 

"Det er viktigere enn noen gang å være fysisk tilstede."